• Moja Korpa
Prijavi se
Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g
Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g
Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g
Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g

Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g

PROMOCIJA
  • Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g
  • Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g
  • Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g
  • Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g

Graviera sa Krita 12 meseci starena, na meru 200g

598,00 RSD 480,00 RSD
598,00 RSD
480,00 RSD
Kolicina:
DODAJ U LISTU ŽELJA
  • Graviera sir bogatog, posebnog ukusa i savršene arome. Smatra se blagim, slatkim i blago soljenim, polutvrdim žutim sirom, napravljen po tradicionalnom kritskom receptu.

    Graviera je proizvod visoke hranljive vrednosti, uglavnom zbog visokog nivoa kalcijuma. Takođe je odličan izvor proteina, fosfora, magnezijuma i gvožđa.

    U Gravieri možete uživati samostalno kao predjelo, u sendvičima i salatama, kao vinsku pratnju, naribani preko testenine ili čak sa medom.
    Odlično se kombinuje u pladnju sa sirevima i sušenim voćem. Lepo se uparuje sa belim ili crvenim vinom.

    Graviera se tradicionalno vekovima priprema na Kritu, od svežeg, kritskog, ovčijeg i kozjeg mleka, bez boja, pojačivača okusa i drugih aditiva, pod posebnim uslovima temperature i vlažnosti, uz stroge sertifikovane kontrole, sazrevanje duže od 365 dana u pogodnim komorama.
  • Prilog Cena Opis
Brend: Ostalo
Vrsta: Žuti tvrdi sirevi
Pakovanje: Na meru
DODAJ U LISTU ŽELJA
Brend: Ostalo
Vrsta: Žuti tvrdi sirevi
Pakovanje: Na meru

Slični proizvodi

Graviera tripleta 150g
Img
Graviera tripleta 150g
Graviera tripleta 150g
Graviera tripleta 150g
PROMOCIJA
790,00 RSD 990,00 RSD
Kefalotiri Epiros 230g
Img
Kefalotiri Epiros 230g
Kefalotiri Epiros 230g
799,00 RSD
Koziji sir Dodoni 200gr
Img
Koziji sir Dodoni 200gr
Koziji sir Dodoni 200gr
699,00 RSD
Feta sir Epiros 400gr
Img
Feta sir Epiros 400gr
Feta sir Epiros 400gr
1.350,00 RSD
Loading...