• Moja Korpa
Prijavi se
Graviera sa omotom mešavina začina 200g
Graviera sa omotom mešavina začina 200g
Graviera sa omotom mešavina začina 200g
Graviera sa omotom mešavina začina 200g

Graviera sa omotom mešavina začina 200g

POPUST
  • Graviera sa omotom mešavina začina 200g

Graviera sa omotom mešavina začina 200g

799,00 RSD 650,00 RSD
799,00 RSD
650,00 RSD
Kolicina:
DODAJ U LISTU ŽELJA
  • Graviera sir se tradicionalno vekovima priprema na Kritu, od svežeg, kritskog, ovčijeg i kozjeg mleka, bez boja, pojačivača okusa i drugih aditiva, pod posebnim uslovima temperature i vlažnosti, uz stroge sertifikovane kontrole.

    Graviera sir bogatog, posebnog ukusa i savršene arome. Smatra se blagim, slatkim i blago soljenim, polutvrdim žutim sirom, napravljen po tradicionalnom kritskom receptu.

    Graviera je proizvod visoke hranljive vrednosti, uglavnom zbog visokog nivoa kalcijuma. Takođe je odličan izvor proteina, fosfora, magnezijuma i gvožđa.

    U Gravieri možete uživati samostalno kao predjelo, u sendvičima i salatama, kao vinsku pratnju, naribani preko testenine ili čak sa medom.
    Odlično se kombinuje u pladnju sa sirevima i sušenim voćem. Lepo se uparuje sa belim ili crvenim vinom Kretikos sa Krita https://www.meraki.rs/pica/vina/kretikos-belo-vino-boutari-0-75l

    Začinjena mešavinom začina 6% (biber, luk, sušeni paradajz, djumbir, paprika)
  • Prilog Cena Opis
Brend: Ostalo
Vrsta: Žuti tvrdi sirevi
Pakovanje: 200gr
DODAJ U LISTU ŽELJA
Brend: Ostalo
Vrsta: Žuti tvrdi sirevi
Pakovanje: 200gr

Slični proizvodi

Sir za grilovanje od kravljeg mleka rinfuz, Belas na meru 200g
Img
Sir za grilovanje od kravljeg mleka rinfuz, Belas na meru 200g
Sir za grilovanje od kravljeg mleka rinfuz, Belas na meru 200g
398,00 RSD
Feta Sir Parnassou 150gr
Img
Feta Sir Parnassou 150gr
Feta Sir Parnassou 150gr
Feta Sir Parnassou 150gr
POPUST
345,00 RSD 430,00 RSD
Halloumi sir 225gr
Img
Halloumi sir 225gr
Halloumi sir 225gr
699,00 RSD
Koziji sir Dodoni 200gr
Img
Koziji sir Dodoni 200gr
Koziji sir Dodoni 200gr
699,00 RSD
Loading...